gallery/img_0804
gallery/img_1416
gallery/dexlint
gallery/21740049_1394638520632797_1188227836318653798_n

Schriktraining

Schrik- en obstakeltraining is super interessant om meer te weten te komen over je paard! Leer subtiele signalen herkennen en ontwikkel vaardigheden om je paard optimaal te begeleiden.

De eigenaar leert om het paard zo goed mogelijk te begeleiden, waardoor het paard dapperder zal worden en schrikreacties in de toekomst veel makkelijker hanteerbaar zullen zijn. We willen het paard graag nieuwsgierig maken, zodat hij niet meer terugdeinst maar juist op onderzoek uit gaat. Het doel is niet om het paard te leren dat hij nergens meer op mag reageren, maar wel dat hij kan blijven nadenken en daardoor niet in paniek raakt.
We zoeken oplossingen voor stress en angst en werken aan ontspanning van paard en trainer. 
Als het goed gaat, maken we de uitdaging steeds wat groter! 

Een clinic is super geschikt voor verenigingen of een groepje stalgenoten.
Er zijn meerdere mogelijkheden voor een clinic, zowel aan de hand als onder het zadel. 

Basis clinic schrik- en obstakeltraining: €20,- p.p. We trainen circa 1,5 uur aan de hand.

Uitgebreide clinic schrik- en obstakeltraining: €30,- p.p. We starten aan de hand (circa 1 uur) en gaan na een pauze onder het zadel aan de slag.

We werken in groepen van 3 personen. Minimaal 6 deelnemers. Prijs is inclusief het gebruik van mijn materialen, exclusief reiskosten.

Krijg je geen groepje bij elkaar? Ook in een privéles zijn er manieren om hiermee aan de slag te gaan. Informeer naar de mogelijkheden!